Bina Web
Dengan Pro

Beritahu bakal pelanggan anda tentang khidmat dan produk terbaik anda dengan laman web yang profesional.

DIBERI KEPERCAYAAN OLEH

Dezeek Media
Read More
Mereka membantu saya membina website untuk projek saya dengan baik, siap dalam masa kurang dari sebulan. Design yang cantik dan khidmat pelanggan yang professional.
Julaibeeb Jamalludin
Read More
alhamdulillah. kalau sebut tentang servis yang terbaik, mereka lah orangnya.. sangat berpuas hati dengan hasil yang diberikan!👍👍👍
Izzat Jo
Read More
Terima kasih kepada rekasawang yang membantu berikan nasihat dan bantuan teknikal bagi website ngo kami. Servis amat professional dan terbaik!
Eymel Daniel
Read More
Sangat berpuas hati dengan design dan web dev yang dibuat oleh rekasawang. Kerja kemas dan mengikut citarasa. InsyaAllah banyak webdev yang akan dibangunkan lagi.
Nisa Kei
Read More
Alhamdulillah bagus servis Rekasawang ni. Website yang canggih. Tuan Ghazali ni sempoi je kalau kita tanya apa pun dia cuba jawab.
Ena Noor
Read More
The right place to create your business future. Cool and helpful with a great job delivered.
Muaz Yaid
Read More
Mudah berurusan dan faham kehendak pelanggan. Team Rekasawang dah uruskan lebih dari 3 website saya.
Mohamad Nor Sundari Nasusnmo
Read More
Mantap... Rekasawang boleh maju terus ke hadapan..
Zainur Rashid Zainuddin
Read More
Perkhidmatan terbaik, mesra pelanggan dan highly recommended kepada semua.
Shihab Rashidee
Read More
Servis terbaik dan mengikut kehendak pelanggan, highly recommended.
Sai Alom
Read More
Khidmat nasihat reka bentuk laman web yang bagus. Puas hati dengan perkhidmatan Rekasawang.
LENGKAPKAN WEB DENGAN

Pelbagai Fungsi

Ada kalanya anda perlukan fungsi tambahan untuk laman web anda. Kami sedia untuk menyediakan pelbagai integrasi bagi memenuhi keperluan anda.

BAGAIMANA KAMI BANTU ANDA

Bina Web Profesional

1. Strategi

Kongsikan kisah anda dan kami akan rangka solusi untuk anda.

2. Rangka Web (UX)

Anda akan lihat bagaimana perjalanan bakal pelawat web anda.

3. Rekaan Web (UI)

Kami akan masukkan elemen yang akan menghidupkan lagi web anda.

4. Pembinaan Web

Kami akan tukar rekaan web kepada laman web yang sebenar.

5. Pembentangan

Kami akan semak penyempurnaan laman web yang dibangunkan bersama anda.

6. Latihan

Kami akan sediakan latihan pengendalian laman web semasa penyerahan.

Nak belajar cara tarik trafik ke website?

Scroll to Top

Rancangan Web 2021

Dapatkan khidmat nasihat secara percuma dari kami.

Tempahan Slot Diterima!
Kami akan hubungi anda semula.